Eväitä parempaan elämänhallintaan

Tervetuloa Taivaan Aarre – blogiin! Minun nimeni on Virpi! Hauska tutustua!

Virpin kuva

Eväitä parempaan elämänhallintaan

Muutoksen tarve –> Muutos parempaan

Motivaatio itsestä huolehtimiseen on lähtökohtana suunnan muutoksessa. Kohti elämän kestävää onnellisuutta. Täällä pohditaan mm. näitä kysymyksiä: Mitä on olla onnellinen? Mikä on elämäntapa? Mikä on elämäntapamuutos?

Elämäntavat ovat jokaisella omanlaisensa. Elämäntapamuutos mielletään usein suureksi ”elämäntaparemontiksi”, jonka vuoksi se saattaakin jäädä vain haaveeksi. Odotukset voivat olla kohtuuttomia.

Kuinka elämäntavat sitten vaikuttavat arkipäiväiseen elämään?  Ja entä jos uutena elämäntapana olisikin itsensä rakastaminen? Ehkä arjestasi löytyy asioita, joiden haluaisit olevan toisin. Muutosta ei vain saa aikaiseksi.

Jospa unohdettaisiin keksityt tekosyyt, se suurien muutosten pelko ja epäonnistumisen mahdollisuus. Katsottaisiin lempeästi itseämme, valintojamme ja tekojemme seurauksia. Ilman pelkoa ja painostusta pikaisiin ratkaisuihin tai mullistaviin muutoksiin.

Elämäntapamuutos lähtee aina itsestä. Omista arvoista. Elämäntavat heijastuvat omista valinnoista käsin. Omat arvot ovat tärkeitä ja itsensä rakastaminen sellaisenaan on arvokasta.

Hyväksyvä ilmapiiri ja omat tärkeät arvot.  Elämäntapamuutoksia ei tarvitse pelätä. Suunnan muutos on hyvältä tuntuvaa, mielekästä ja helppoa.

Uskotko sen?

 

 

elämää

 

 

Arvoanalyysi-Työkalu

Lataa Tästä:

tietokone vihko ja kuppi

 

Arvoanalyysi-Työkalu


Helppo Keino Löytää Omat Arvot

(sisältää arvo-sanalistan)

Näppärä Työkalu NYKYHETKEN Tilannekatsaukseesi

(sisältää tehtävän, jonka avulla näet välittömästi nykyhetkesi)

Arvoanalyysin Avulla –> NÄET HETI Oletko Balanssissa & Tiedät Mihin Panostaa.

(arvoanalyysi auttaa sinua näkemään elämäsi tasapainon ja sen kautta saat tiedon mistä on apua juuri sinun tilanteessasi. Näin vältät turhat & aikaa vievät prosessit ja saat hyödyn suoraan itsellesi.)


Palaute:

Hei! Arvoanalyysi olikin erittäin merkittävä ja hyödyllinen tapa nähdä realistinen tilanne. Oman tilanteen kartoitus herättää itsessä muutoksen halua ja motivoi mieltä toimimaan itsensä kannalta parhaiten. Kiitos tästä! 🙂


Arvoanalyysi-Työkalu

Lataa Tästä:

tietokone vihko ja kuppi

 


Päivärytmi-Taulukko

Lataa tästä:

Päivärytmi

Shopping Cart