En jaksa elämää: Helpotusta ilman ponnisteluja? Yksi helppo tapa

Oletko koskaan tuntenut, ettet jaksa enää? Että stressi ja uupumus ovat vieneet sinulta voimat ja motivaation? Tuntuu tältä: ”En jaksa elämää..” Voi mä niin tiedän, miltä se tuntuu, ja haluan kertoa sinulle, että on olemassa tapa helpottaa tätä tunnetta ja palauttaa energiaa ja elämänhalua takaisin elämääsi. Se on mahdollista.

En jaksa elämää

Joskus elämä vaan tuntuu ylivoimaiselta, eikä voimia tunnu riittävän edes päivän alkuun. Silloin stressi ja uupumus voivat viedä meidät mukanaan, ja tuntuu siltä, että olemme jumissa tässä kierteessä.

Silloin voi tulla juuri tuo ajatus: ”En jaksa elämää…” Sisimmässäsi kuitenkin haluaisit jaksaa..

<3


Sinua voisi kiinnostaa tämä artikkeli, joten halutessasi –> Katso video: Väsynyt ja ärtynyt – Helpotusta! (Katso video)


Haluan kertoa sinulle yhden ratkaisun, joka ei vaadi sinulta ponnisteluja tai suorittamista, mutta joka voi auttaa sinua helpottamaan tätä tunnetta ja löytämään rauhaa ja iloa elämääsi.

Stressi ja uupumus

Elämä voi olla kiireistä ja stressaavaa, ja usein meidän on vaikea pysyä perässä. Työ, ihmissuhteet, taloudelliset huolenaiheet ja muut tekijät voi aiheuttaa valtavaa painetta ja väsymystä.

Tunnet ehkä, ettet saa tarpeeksi lepoa tai ettet pysty hallitsemaan kaikkea mitä elämä eteesi heittää.. Tämä stressi ja uupumus voi vaikuttaa negatiivisesti terveyteesi, ihmissuhteisiisi ja yleiseen elämänlaatuusi.

Ja se ei ole kovin kiva juttu.

Stressi ja uupumus voi tulla osaksi arkeamme monin eri tavoin. Kiireinen työelämä, henkilökohtaiset haasteet ja ympärilläkin oleva jatkuva kiire voi saada meidät tuntemaan itsemme uupuneiksi ja voimattomiksi.

Tuntuu, ettemme voi paeta tätä tilannetta, ja sitten se voi vaikuttaa haitallisesti terveyteemme ja onnellisuuteemme.

Ja taas, ei kovin kiva juttu.

Täällä toisessa artikkelissa (Tietoisuus ja Hengitysharjoitukset: Avain Rentoutuneempaan Arkeen) mainitsin, miten kokonaisvaltainen hyvinvointi alkaa sisältäpäin, ja tietoisuustaidot ja hengitysharjoitukset tarjoaa voimakkaita työkaluja stressin hallintaan ja mielen rauhoittamiseen ja sen kautta voi kulkea kohti rentoutuneempaa ja tasapainoisempaa arkea.

Jos luit aiemmin postaukseni, muttet vielä tehnyt mitään, niin ihana sinä, olisiko nyt sen aika?

En jaksa elämää: Helpotusta ilman ponnisteluja? Yksi helppo tapa

Tässä on yksi yksinkertainen ja helppo tapa helpottaa stressiä ja uupumusta ja palauttaa tasapainoa ja hyvinvointia elämääsi välittömästi.

Tämä tapa ei vaadi suuria ponnisteluja tai monimutkaisia ​​ohjeita, vaan se on jotain, mitä voit tehdä juuri nyt. Voit tehdä sen heti. Tämä auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi välittömästi.

Hengitä syvään ja tietoisesti

Yksi tehokkaimmista tavoista käsitellä stressiä ja uupumusta on hengitysharjoitukset. Syvä ja tietoinen hengittäminen auttaa sinua rauhoittamaan hermostoa, vähentämään stressihormonien tasoa kehossa ja lisäämään kehon ja mielen rentoutumista.

Se on yksinkertainen, mutta voimakas tapa tuoda hetkellistä helpotusta stressaaviin tilanteisiin ja palauttaa energiaa ja selkeyttä mieleen.

Ja loppuenlopuksi, se ei vaadi sinulta mitään ylimääräistä.

Kuinka tehdä hengitysharjoitus?

Aloita löytämällä rauhallinen paikka, jossa voit istua tai maata mukavasti ilman häiriötekijöitä. Istu suorassa ja rentouta kehosi. Voit sulkea silmäsi tai pitää ne auki, jos se tuntuu mukavammalta.

Aloita hengittämällä syvään nenän kautta ja tunne, miten ilma täyttää keuhkosi. Pidä hetki hengitystä ja sitten hitaasti puhalla ilma ulos suun kautta.

Toista tämä hengitysmenetelmä useita kertoja ja keskity tunteeseen, miten kehosi rentoutuu ja mielesi rauhoittuu jokaisen hengityksen kanssa.

Keskity tunteeseen, jota tunnet ja jota hengittäminen tuottaa.

Rauhoitu. Hengittele.

Rauhassa.


CopyPast:aa itsellesi tästä ohjeet (voit myös jakaa ne viestillä vaikka kaverille, jonka tiedät kaipaavan tätä juuri nyt):

Hengitysharjoitus

1. Etsi hiljainen tai rauhallinen paikka:

  • Aloita löytämällä rauhallinen paikka, jossa voit istua tai maata mukavasti ilman häiriötekijöitä.

2. Istu Mukavasti:

  • Istu suorassa ja rentouta kehosi. Voit sulkea silmäsi tai pitää ne auki, jos se tuntuu mukavammalta.

3. Keskity Hengitykseen:

  • Aloita hengittämällä syvään nenän kautta ja tunne, miten ilma täyttää keuhkosi. Pidä hetki hengitystä ja sitten hitaasti puhalla ilma ulos suun kautta.

4. Toista:

  • Toista tämä hengitysmenetelmä useita kertoja ja keskity tunteeseen, miten kehosi rentoutuu ja mielesi rauhoittuu jokaisen hengityksen kanssa.

Toivon, että tämä yksinkertainen hengitysharjoitus auttaa sinua juuri nyt HELITTÄMÄÄN HETKEKSI. Kuten se on minuakin jo monesti auttanut tiukoissa tilanteissa:

  • helpottamaan stressiä ja uupumusta
  • tuomaan tasapainoa ja hyvinvointia elämään.

Muista, että tällaisilla pienillä teoilla voi olla suuri vaikutus olotilaasi.

Ota siis ohjat omiin käsiin ja laita omalle toiminnallesi rajoja. Esimerkiksi, kun keho sanoo, että pysähdy, niin silloin kannattaa laittaa raja omalle jaksamiselle, sanoa ei tekemiselle ja sanoa kyllä itselle.

Voi kulkea kohti tietoista läsnäoloa ja kiitollisuutta. Se on myös yksi tehokkaimmista tavoista stressiin ja uupumuksen helpotukseen, sillä sen sijaan, että keskitymme menneisyyteen tai tulevaisuuteen, voimme oppia nauttimaan tästä hetkestä. Löytämään iloa pienistä asioista ympärillämme.


Voisit olla kiinnostunut tästä: Tyytyväisyys vie hyvään oloon – Kokeile tätä keinoa! (Aloita kiitollisuus-päiväkirjan tekeminen helposti & kokeile 7 päivän ajan)

 


Nämä keinot ei vaadi meiltä suuria ponnisteluja tai muutoksia elämässämme (juuri siksi ne varmasti toimii myös kaaoksen keskellä), vaan se on jotain, mitä voimme tehdä juuri nyt, tässä hetkessä.

Tietoista läsnäoloa ja kiitollisuutta harjoittamalla saa rauhaa ja iloa elämään. Meillä todellakin on lupa nauttia elämän kauniista hetkistä!

-Rauhaisia hetkiä sinun päivääsi tänään-

Parhain terkuin, Virpi


Sinua voisi kiinnostaa tämä artikkeli, joten halutessasi –> Katso video: Väsynyt ja ärtynyt – Helpotusta! (Katso video)


 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart