Kohti Valoa: Yritys -ja Kasvutarinani

Yritys -ja kasvutarinani Kohti valoa: on pieni tarina rohkeudesta, sinnikkyydestä ja uskosta omiin kykyihin. Tavoitteenani on rakentaa menestyvä liiketoiminta ympärilleni, joka tarjoaa arvokasta apua ja tukea ihmisille heidän hyvinvointinsa parantamiseen.

Vaikka matkani on ollut täynnä mutkia ja vastoinkäymisiä, olen aina elämässäni pyrkinyt osoittamaan, että jokainen haaste voi olla mahdollisuus kasvuun ja vahvistumiseen. Toivoisin olevani tulevaisuudessa voimaannuttava esimerkki muille siitä, miten jokainen meistä voi löytää valon pimeyden keskellä.

Jokaisella on mahdollisuus rakentaa menestyvää ja merkityksellistä elämää omilla ehdoillaan lempeästi, hyvinvointi edellä.


Saattaisit olla kiinostunut myös: Moikka! Esittely (+ mahdollisuus sinulle!)


Kohti Valoa: Kasvutarinani

“Olin nuori äiti, joka rakasti lapsia yli kaiken. Kun odotin ensimmäistä lastani, tein päätöksen keskittyä täysillä lapseni hoitamiseen ja läsnäolevaan vanhemmuuteen ja luopua työstäni lähihoitajana päiväkodissa. Elämäni täyttyi ilosta ja odotuksesta, kunnes kohtasin terveysongelmia lapseni ollessa vasta puolitoistavuotias.

Väsymys ja uupumus valtasivat minut, kun jatkuvat sairaslomat ja leikkaukset veivät voimani. Vaikka yritin pysyä vahvana, pelko ja epävarmuus ahdistivat mieltäni. Seitsemän vuoden taistelun jälkeen tunsin uupumuksen painon harteillani.

Kuitenkin, juuri kun tunsin menettäneeni toivoni, kohtasin ystävän kuntoutukseni kautta. Hän avasi silmäni näkemään elämän valoisat puolet ja tuki minua läpi vaikeiden aikojen. Yhdessä löysimme voimaa ja merkitystä elämälle.

Ystäväni rohkaisemana uskalsin unelmoida uudelleen. Perustin oman yrityksen, mutta kohtasin pettymyksen, kun koronapandemia pakotti minut sulkemaan sen. Kuitenkin, tämä vastoinkäyminen opetti minulle jälleen kerran tuon saman arvokkaan läksyn, jota elämässäni olen saanut usein oppia: jokainen haaste voi olla mahdollisuus kasvuun.

Aloin opiskella elintapaohjausta ja kävin myös uraohjauksessa, mikä vahvisti uskoani omiin kykyihini. Vaikka terveysongelmat vaivasivat minua edelleen, en luovuttanut. Päinvastoin, päätin kääntää haasteet mahdollisuuksiksi.

Tänään olen wellness-yrittäjä opiskelija ja elämänhallinnan valmentaja, joka käyttää ammattitaidon lisäksi omia kokemuksiaan ja oppimiaan läksyjä auttaakseen muita löytämään tasapainoa, voimaa ja onnea omassa elämässään. Olen oppinut hyväksymään itseni ja löytämään valon pimeyden keskeltä.

Matkani on ollut täynnä mutkia ja vastoinkäymisiä, mutta jokainen niistä on vienyt minut aina lähemmäs itseäni ja omaa voimaani. Olen kiitollinen jokaisesta vaikeudesta, sillä juuri ne ovat opettaneet minulle, miten voimme kasvaa ja kukoistaa vaikeuksien keskellä.

Tämä on tarinani. Tarina rohkeudesta, sinnikkyydestä ja uskosta omiin kykyihin. Tarina kohti valoa.”

Voimaa ja lempeyttä

Toivottavasti tämä pieni kasvutarina inspiroi tai auttaa sinua jollakin tavalla. Elämässä asiat eivät aina mene niinkuin me haluaisimme tai kuten suunnittelemme. Uskon kuitenkin, että jokaisella asialla, jota kohtaamme elämässämme, on jokin suurempi merkitys tai tarkoitus. Polku, jota kuljemme on meille sopiva, kun sen oikein oivallamme.

Oli se sitten mitä tahansa, niin aina voi oppia uutta. Aina on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä, sekä katsoa asioita toivon näkökulmasta. Mutta se, mitä pidän tärkeimpänä ei suinkaan ole ainainen ja jatkuva kehityspolku vaan se, että valo on aina mahdollista löytää. Niin pimeää ei missään ole, etteikö valon kajastus heijastuisi.

Haluankin samalla rohkaista sinua, joka ehkä olet menettänyt uskoa omiin kykyihisi ja siihen, että asiat eivät järjestyisi. Älä suotta murehdi itseäsi uuvuksiin, sillä murheet kuuluvat elämään ja liika murehtiminen vie vain kaikki voimasi. Palautumista todellakin tarvitaan.

”Luota itseesi ja muista unelmoida, vaikka vastoinkäymiset tuntuisivatkin ylivoimaisilta. Muista, että jokainen kohtaamamme haaste kätkee sisäänsä mahdollisuuden kasvuun ja oppimiseen. Älä pelkää pimeyttä, sillä siellä voi piillä valon kipinä, joka ohjaa sinut kohti parempaa huomista.”

Usko itseesi, pysy sinnikkäänä lempeästi ja luota siihen, että voit selviytyä mistä tahansa vastoinkäymisestä. Voit löytää oman polkusi kohti valoa ja voimaa. Elämässä kaikelle on oma aikansa, näin uskon.

Mitä mieltä olit tarinastani? Kommentoi alle, jutellaan!

Voimaa ja lempeyttä sinulle tähän hetkeen!

 

Parhain terkuin, Virpi


TUTUSTU: Virpi P.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart