Matka itserakkauteen: Kuulumiset ja tulevaisuuden suunnitelmat

Matka itserakkauteen…

Moikka, tälläkertaa hieman kuulumisista ja tulevista suunnitelmista.

Haluan nimittäin jakaa kanssasi omaa matkaani, samalla kun jaan näkemyksiäni tasapainosta ja hyvinvoinnista.

Matka itserakkauteen: Kuulumiset ja tulevaisuuden suunnitelmat

Matka itserakkauteen on ihanaa!

Ihan näin alkuun, tiesithän, että sinä olet aina ollut osa tätä matkaa, ja arvostan suuresti sitä, että olet ollut mukana tukemassa ja kannustamassa minua. Kiitos siitä!

Edelleen saa matalalla kynnyksellä viestitellä, aina kun siltä tuntuu!

Kuten ehkä tiedätkin, olen intohimoisesti opiskelemassa yrittäjyyden tutkintoa, joka keskittyy wellness-alaan. Tällä hetkellä uppoudun opinnoissani syvälle ja odotan innolla sitä päivää, kun saan tutkinnon suoritettua ensi kevääseen mennessä.

Kaikessa rauhassa kuitenkin etenen ja parasta on ollutkin juuri se levosta käsin opiskelu. Opiskelut eivät ole juuri kuormittaneet ja se on minulle aivan mahtava uutinen.

Tasapainoilu arjessa

Tasapainoilu on yhä edelleen omassa arjessani päällimmäinen aihe. Palautuminen vie minulla edelleen aikaa ja sykkeet ei läheskään aina pysy siellä missä pitäisi.

Lääkäri minulla on loppukuusta ja saan myös tietää imeytyisikö d-viramiinit jo vihdoin kehooni! Peukut pystyssä sitä odotellaan.

Joku aika takaperin olikin sellainen tapaus, että olin kokonaan pois pelistä. Melkein jo säikähdin kun samaan aikaan oli kipukohtauksia.

Tokenin siitä sitten ja kiitin Luojaani kun saan täällä kuitenkin vielä elää. Se on kiitosaiheeni koko loppuelämän!

Onneksi nämä tapaukset on minulle kuitenkin tuttuja ja suhtautuminen niihin luonnistuu jo melko rutiininomaisesti. Kuitenkin ne hetket vievät aina jollain tasolla menneisyyteen, jonka tiedostan. Ajattelenkin, että trauman kanssa elämiseen terapioiden lisäksi auttaa vain aika.

Onneksi minnekään ei ole kiire, vai mitä..

Uusi opas itsensä rakastamisesta tulossa

Yksi suurimmista intohimoistani on kuitenkin ollut tässä samalla valmistella myös uutta opasta itsensä rakastamisesta, ja olen innoissani voidessani kertoa, että se on tulossa pian julkisuuteen.

Matka itserakkauteen on mahdollista ja se kannattaa aina!

Aika kuluu kyllä hurjaa vauhtia ja välillä oikein ihmettelen tätä ajanmenoa. Vastahan minäkin perustin ensimmäisen yritykseni. Kummasti siitäkin vain on jo viisi vuotta aikaa ja jälleen sen kynnyksellä aletaan olla.

Tuon oppaan lisäksi suunnitelmiini kuuluu syksyllä julkaista verkkokurssi itsensä rakastamisen teemasta. Tämä kurssi tulee olemaan ainutlaatuinen tilaisuus muutamalle valitulle oppilaalle päästä mukaan, saamaan arvokasta tietoa ja antamaan palautetta kurssin kehittämiseksi.

Odotan jo innolla sitä päivää, kun pääsemme yhdessä syventymään itsensä rakastamisen maailmaan ja löytämään uusia tapoja lisätä hyvinvointiamme.

Syksy tulee olemaan kiireinen, mutta samalla innostava aika, sillä aion suorittaa myös kurssin myynnistä ja markkinoinnista. Tämä tulee varmasti täydentämään jo aiempia taitojani ja auttamaan minua tuomaan palveluni paremmin esille.

Kaiken tämän lisäksi teen parhaillaan näyttöjä, mikä auttaa minua selkeyttämään verkkosivustoni aiheita ja ideoita. Pian nämäkin tulevat olemaan julkisia, ja odotan innolla sitä, että pääset tutustumaan myös niihin.

Kiitos kun olet

Haluaisin myös kiittää sinua siitä, että olet pysynyt matkassani ja ollut mukana tukemassa minua. Olen kiitollinen siitä, että saan jakaa nämä kuulumiset kanssasi ja pitää sinut ajantasalla siitä, mitä puuhailen.

Ilman lukijoita, blogin pitäminen olisi varmaan yksinäistä, vaikka kirjoitankin mielelläni. Kirjoittelen toki myös päiväkirjaa ja muitakin kirjoituksia.

Minut saa kuitenkin aina jatkamaan ja innostumaan tämän blogin pitoon juuri se, että tiedän sinun olevan siellä. Minä niin tarvitsen sinua!

On ihanaa huomata, että uudetkin lukijat löytävät blogiini ja saan tutustua myös sinuun, ihana uusi lukija!

Jatkamme yhdessä tätä matkaa, ja tiedän, että meillä on vielä paljon upeita hetkiä ja saavutuksia edessämme. Eikö vain?

Sitäpaitsi olen huomannut, miten matkan varrella voi tulla eteen mitä tahansa. Kun kulkee sitä omaa polkua, voikin johdattua sellaisten asioiden ääreen, mihin ei kuuna päivänä olisi ajatellut törmäävänsä.

Kiitos vielä kerran siitä, että olet osa tätä matkaa. Pysy kuulolla, sillä pian on luvassa paljon uutta ja innostavaa!

Ole rohkeasti yhteydessä, jos mieleesi tulee mitä tahansa, mistä haluat jutella!

Kuullaan taas pian!

Parhain terkuin, Virpi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart