Moikka! Esittely (+ mahdollisuus sinulle!)

Moikka!

On jo taas tovi mennyt aikaa ja uusia lukijoita tupsahdellut, niin laitanpa esittelypätkän, jossa hieman enemmän kerron itsestäni. Mutta ennen sitä haluan kertoa tämän:

Tiedätkö mitä, olen nimittäin ajatellut, että haluaisin jakaa juuri sinun tarinasi täällä blogin puolella. Mitäs olet mieltä? Onko sinulla jokin tarina kytenyt ja haluaisit saada sen näkyville?

No nyt siihen on mahdollisuus!

Tämä on tarkoitettu sinulle, joka olet ehkä jo pidempään haaveillut kirjoittavasi ja saavasi oman kirjoituksen muiden  luettavaksi, mutta et halua perustaa blogia tai omia sivuja. Tässä olisi sinulle oiva tilaisuus ja mahdollisuus saada oma äänesi kuuluviin, vaikka täysin anonyyminä.

Tottakai julkaisen tietosi, jos sitä tahdot, mutta en halua sen olevan esteenä sinulle, joka haluat pysyä nimettömänä.

Kerro minulle tarinasi!

Tarinat on ihania ja olen sitä mieltä, että jokaisella on jotakin sanottavaa ja annettavaa tähän maailmaan.

Laita minulle viestiä, jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta OLEN KIINNOSTUNUT

Mutta nyt esittelyn pariin.

Minusta

Olen Virpi P, -87 vuonna syntynyt yhden miehen vaimo ja yhden lapsen äiti. Olen kotimme ”ikuinen taloudenhoitaja” ja asustelen pienessä ympyräkaupungissa täällä suurlipun katveessa.

Arkeamme viihdyttämässä on seniori seiskarinkoiramme – Aatos sekä maalaispupu – Rasmus.

aatoskoira
Aatos
Rasmus kani
Rasmus kani

Ammattini puolesta olen lähi -/ lastenhoitaja. Vuosien aikana olen kuitenkin ”lentänyt” paikasta toiseen (Ranskasta Hollantiin). Ehtinyt olen tekemään paljon kaikenlaista.

Minua onkin kuvattu ”monitoimi” naiseksi, eikä ehkä ihan aiheetta. Teen siis kaikkea maan & taivaan väliltä. Olen moniosaaja, enkä jää sormi suuhun tiukankaan paikan tullen. Läsnäolo ja kuuntelu ovat vahvuuksiani.

Vuonna 2012, vuosi lapsen hätäsektiosta, sairastuin. Sittemmin minua on operoitu yhteensä viisi kertaa. Tämän vuoksi olenkin ollut vuoroin sairaslomalla ja vuoroin koettanut päästä kiinni työelämään. Kehittymällä ja kasvamalla, elämällä elämää, olen päässyt kiinni omiin unelmiin ja elän omannäköistä elämää.

Oman kirja – ja lahjatavakaupan, sekä kotipalvelutoiminnan perustin ihanasti juuri ennen koronaa. Sen loppu tuli siis yhtä nopeasti kuin se alkoikin. Tuli ja meni, fiuuuh! Tiivis oppipaketti, sanoisin.Opiskeltuani sen jälkeen elintapaohjausta, olikin oiva aika jälleen katsoa omaa hyvinvointia. Uupumuksen ja kipujen siivittämänä sairaslomalle lompsis. Vuosia kestänyt virkistämätön uni ja kipuoireetkin saivat tämän myötä diagnoosinsa. Luojan kiitos! Jatkan elämää uuden tiedon valossa, fibromyalgia ym. diagnoosit taskussa.

Nyt jälleen kuitenkin on luovuuden kanavien aika . .

Olen aina tykännyt kirjoitella, lähinnä vihkoihin laatikon perukoille. Aloitin kuitenkin bloggaamisen jo yrittäjyystaipaleeni aikana. Blogini oli tuolloin verkkokauppani yhteydessä, joten se meni menojaan siinä sivussa.

Päätinkin aloittaa tyhjältä pöydältä, kuten tapanani usein on. Niin, paitsi nimen säilytin. Ei sitä raaskinut hukkaankaan heittää, hyvää nimeä. Ja sitäpaitsi, nimellä on aina tarkoitus.

Muutokset ovat minulle arkipäivää. Suorastaan rakastan muutoksia!!! (,jonka vuoksi kirjoitan myös niistä.) Minulle ne tarkoittavat elämäntapaa. Elämäntapa minun silmin tarkoittaa myös kotia, arvoja ja onnellisuutta. Tervetuloa se rennompi elämäntapa!

Olen myös sitä mieltä, että aina on toivoa. Koskaan ei ole liian myöhäistä millekään. Aina on aikaa, vaikkei olisi rahaa (näitä on mahdollista saada järjestelemällä omaa elämäänsä).

Kaikkein lähimpänä sydäntäni ovat kuitenkin lapset. Lapset ovat lahja. Sieltä kumpuaa myös oman toimintani lähtökohta ja tavoite.

Minun missioni onkin hyvinvoivat ja onnelliset lapset, sillä jokainen meistä on lapsi huolimatta siitä, että kasvamme ja aikuistumme. Aikuisuuden tuoma vastuu on vain hyvä asia, kunhan muistamme pitää siitä kiinni.

Motivointikin on sellainen minun juttu. Ainainen itsensä tutkiskelu, sekä uuden oppiminen saa minussa veren virtaamaan. Rakastan auttaa ihmisiä toteuttamaan heidän omat visionsa. Ajattelenkin jokaisella unelmalla olevan paikkansa.

Olen toki myös hyvin pohdiskelevaa sorttia. Olen introvertti ja tarvitsen paljon ”tilaa” & aikaa itselleni. Se saattaa kyllä joskus kummastuttaa, sillä olen myös kovaääninen ja puhun ajoittain melko paljon.

Rakastan nauramista ja hassuttelua (varsinkin yksin). Viihdyn kotona ja K o t o n a olen parhaimmillani. Minulla ei oikeastaan koskaan ole tylsää.

Luonne ja ihmistyyppitesti

Luonnettani ja ihmistyyppiäni kuvaa hyvin luova individualisti. Tein joskus muinoin enneagrammi testin ja tuo jäi elävästi mieleeni. Minun tulos oli siis luova individualisti.

Laitanpa tähän tuon samaisen testin, jos kiinnostaa käydä testailemassa omaa persoonallisuutta.

Tästä pääset suoraan tekemään samaisen testin: Tunnista itsesi -persoonallisuustesti

Vapaasti omaa elämääni elellen ja sairauksien kanssa sulassa sovussa toimien, toivottelen muillekin samaa kuin itselleni, eli Rakkauden täyteisiä päiviä!

Kaiken ”kurjuudenkin keskellä” on paljon iloa ja kauneutta. Rakastetaan toisiamme ja eritoten itseämme, sillä ilman sitä, ei ole mitään.

Ihania hetkiä sinun arkeesi ja paljon voimia, mihin ikinä sitä tarvitsetkaan!

Virpin kuva

PS. Tällähetkellä opiskelen etänä wellness-yrittäjyyttä, mutta kirjoitan edelleen blogia ja kehitän tulevaa uutta yritystäni samalla. Jos olet kiinnostunut hyvinvointialalla toimimisesta tai haaveilet yrittäjyydestä tai muuten vain pohdit kunpa osaisit tuotteistaa oman osaamisesi palveluksi –> kannattaa seurailla mitä täällä tapahtuu, sillä näihin teemoihin liittyen tulossa hyvää materiaalia.

Nähdään kirjoitusten parissa!

Terkuin, Virpi

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart