Ota talous hallintaan – Käytä Pennoa

Ota talous hallintaan!

Onko sinulla talouden hallinnan kanssa jonkun sortin probleemaa? Tai kenties haluaisit hallita rahojasi paremmin ja olla perillä siitä, mihin ne oikein hupenevat kuukausi toisensa jälkeen.

Jos haluat olla perillä jokaisesta menostasi ja tulostasi, ehkä säästäminenkin on käynyt mielessä, suosittelen vähintäänkin tutustumaan Pennoon.

No mikä se nyt sitten on?

Ota talous hallintaan – Käytä Pennoa

Ota talous hallintaan Pennon avulla. Penno on maksuton sovellus, joka löytyy verkosta. Se on siis käyttäjälleen täysin ilmainen.

Käyttämällä Pennoa voit hallita raha-asioitasi, kuten jo yli 33 000 muuta ihmistä tällähetkellä tekee. Myös minä käytän Pennoa yhä edelleen.

Sen vuoksi suosittelen erittäin lämpimästi tutustumaan ja kokeilemaan sopisiko se sinun taloutesi hallintaan.

Penno helpottaa & sujuvoittaa taloutesi hallintaa

Penno on selkeyttänyt minun talouttani todella paljon. Olen aiemmin ollut vannoutunut vihkon ja kynän käyttäjä, mutta nyt en enää siirtyisi siihen, ellei olisi pakko.

Olin kokeillut jos jonkunlaista nettisovellusta ja tapaa hoitaa talouttani. Mikään ei oikein täysin toiminut.

Aina tuntui siltä, että ihan kaikkia asioita ei tule merkatuksi. Puuttui juurikin se helppous siitä omasta rahan käytöstä. Säästämisestä puhumattakaan.


Sinua saattaisi kiinnostaa myös: Taloudellinen vapaus! Älä anna rahan estää sinua saavuttamasta sitä vapautta, jota kaipaat.


Säästäminen itseasiassa lopulta johdatti minut löytämään Pennon ja siitä asti olenkin sitä naputellut.

Ja voin sanoa, että se mikä tässä toimii –> on olla jollekin tilivelvollinen, sekä –> Pennon laskeminen sinun puolestasi.

Nimittäin kun laskuhommat tekee suoraan Penno, niin sinun vastuullesi jää vain lukujen syöttäminen. Ja se on superhelppoa, kivaa ja nopeaa. Sujuvaa kuin mikä.

Penno työkirja

Kaiken lisäksi on olemassa myös Penno-työkirja (suomeksi,ruotsiksi ja englanniksi), jonka voit ladata tai tulostaa. (Työkirjaa voi täyttää myös tietokoneella, jos et halua tulostaa sitä.) Eikä siinä vielä kaikki. Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus saada ihan kotiin saakka tuo opas. Eli jokaiselle löytyy sopiva tapa käyttää Pennoa.

Tutustu PDF-muotoiseen Penno-työkirjaan alla olevasta linkistä. Voit tulostaa tai ladata sen itsellesi tästä:

Lataa Penno-Työkirja (PDF)

Paperisia työkirjoja taas voit tilata itsellesi Takuusäätiöstä alla olevasta linkistä. Yksittäiset oppaat ovat tilaajalle maksuttomia. Sen avulla saat käsityksen tuloistasi/menoistasi ja voit seurata arjen menojasi. Pääset tilaamaan sen itsellesi tästä:

Tilaa Penno-työkirja: Penno – hallitse rahojasi (opas)    Penno – ta kontroll av din ekonomi (opas)  Penno – manage your money (opas)

Suosittelen Pennoa, koska siitä on ollut apua itselleni – Kokeile sinäkin!

Ja jos luulit, että tämä on jokin maksettu mainos, niin voin kertoa, että ei ole. Kirjoitan tästä, jotta mahdollisimman moni tarvitseva voisi vielä löytää tämän ilmaisen palvelun.

”Suosittelen tätä siksi, että itse olen ollut niin tyytyväinen ja se on muuttanut rahankäyttöäni merkittävästi.”

Pennon avulla lukuisat muutkin ihmiset ovat muuttaneet rahankäyttöään. Ja sitä en varmasti olisi itsekään uskonut jos en olisi kokeillut ja todennut, että kyllä, niin se vaan on.

En ihan äkkiä olisi ajatellut, miltä rahankäyttöni näyttää vuonna 2024. Tunnollinen olen aina ollut, mutta matematiikka ei valehtele ja siihenhän koko taloudenhallinta perustuu. Lukuihin.

Penno helpottaa juurikin tätä osuutta niin todella paljon, että se täytyy sinun itsesi kokeilla. Melko varmasti yllätyt.

Viimeistään siinä vaiheessa kun säästöjä kertyy ja rahaa jää muuhunkin kun päivittäistavaroihin. Kuten niihin haaveilemiisi lomamatkoihin.

Penno talous hallintaan

Miten Pennoa käytetään?

Pennoon syötät tulosi ja menosi. Näet varsin helposti, mistä sinun rahasi tulevat ja minne ne oikein menevät.

Käytä Pennoa joko tietokoneella tai puhelimella.

Pennosta löytyy sivut:

  • Tilanne
  • Suunnittelu
  • Säästö
  • Graafit
  • Asetukset

Penno-sivut

Tilanne sivulla seuraat aina ajankohtaista tilannettasi. Sieltä näet nykyisen kuukausijakson tilanteen ja tulevat tapahtumat.

Suunnittelu sivulla kirjataan jo ennalta tiedetyt menot ja tulot.

Säästö sivulla voit asettaa säästämistavoitteen. Sieltä voit suoraan seurata säästöön liittyviä tietoja, sillä sieltä löytyy mm.:

  • säästöennusteet
  • säästötavoitteet
  • mitä säästöön jäi
  • säästöjen käyttö ja
  • säästöt yhteensä.

Graafit sivulla voit tarkastella tulojesi ja menojesi historiaa graafien avulla.

Asetukset sivulla voit lisätä mm. omia tulo- ja menokategorioita. Sieltä voit myös laittaa päivän, josta kuukausijaksosi alkaa.

Penno säästäminen

Miksi käyttäisit Pennoa? Pennolla talous hallintaan.

Siis mikään ei ole niin mahtavaa kuin se, että pystyt näkemään suoraan, onko rahankäytössäsi joustovaraa vai ei. Pennon säästö osio on tästä juuri mahtava. Lisäksi sieltä näet suoraan, milloin tavoitteesi sen hetkisellä rahankäytöllä olisi saavutettavissa.

Voit siis tehdä selväksi itsellesi, lähdetkö pikku lomalle tänä vuonna vai vasta kolmen vuoden päästä. Tosiasioiden kohtaaminen on motivaation alkulähde.

Kaikki tuo säästöjen ennusteet ym. on työlästä tehdä ilman laskukaavoja ja oikeasti ilman kunnon panostusta. Se on siis äärimmäinen plussaominaisuus tässä sovelluksessa.

Pennoon kirjaat kaikki rahankäytön tapahtumasi, jolloin ne jäävät sinne muistiin. Lajittelet helposti tulot ja menot myös eri kategorioihin. Näitä kategorioita voi muuttaa Asetukset-sivulla ja niiden avulla voit halutessasi katsoa mihin osuuteen rahaa kuluu eniten. Näin arjen pienetkin menot tulee näkyviksi ja löydät esimerkiksi säästökohteita paremmin.

Penno talous hallintaan

Tiedätkö siis, kuinka paljon sinulla on rahaa käytössäsi? Entä haluaisitko ruveta säästämään? Kokeile, niin saat selkeän käsityksen tuloistasi ja menoistasi.

Lisäksi voit laskea, paljonko sinulla on rahaa käytettävissäsi kuukautta ja päivää kohden. Voit suunnitella helpommin rahan käyttöäsi, kun tiedät mihin rahasi kuluu.

Mukavia hetkiä talouden hallintaan!

Aloita vaikka testaamalla laskuria. Laskurin avulla näet, miten rahasi riittävät. Laskuri löytyy Pennon etusivulta alhaalta. Pääset sivulle tästä: Penno

Parhain terkuin, Virpi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart