Ahdistus -muistio+14 ahdistuneen ajatusmallia MINIOPAS

3,00  Sis.alv

Tehokas ja yksinkertainen keino ymmärtää oman ahdistuksen taustalla olevia ajatuksia.

Ahdistus -muistio+14 ahdistuneen ajatusmallia MINIOPAS (pdf)

Ole tietoinen ahdistuneista ajatusmalleistasi ja rauhoita ahdistuneita tunteitasi tulevaisuudessa!

Miniopas?

  • Opit olemaan tietoinen ahdistuneista ajatusmalleistasi
  • Opit 14 ajatusmallia, jotka voivat olla ahdistuksesi taustalla vaikuttamassa & näin pystyt vaikuttamaan tilanteeseesi
  • Tunnet olosi paremmaksi
  • Ahdistuneet tunteet vähenevät & tunnet toivoa
  • 7 pvän muistio -harjoitus

Tämän minioppaan avulla tulet tietoiseksi ajatusmalleista, jotka voivat olla ahdistuksen taustalla. Opas sisältää 14 ahdistuneen ajatusmallia, jotka ovat saatavilla vain tässä oppaassa. Näitä kutsutaan myös 14 ”ajatusansaksi”.

Tunnistamalla ahdistuksen taustalla vaikuttavia ajatuksia, voit vaikuttaa tuleviin tilanteisiin. Älä anna näiden 14 ”ajatusansojen” olla esteenä hyvinvoinnillesi. Tule tietoiseksi näistä ajatusansoista tämän oppaan avulla.

Tehokas ja yksinkertainen keino ymmärtää oman ahdistuksen taustalla mahdollisesti olevia ajatuksia. Tuotteen on tehnyt ammattitaitoinen ohjaaja-valmentaja, sinun avuksesi! <3

Tämä on pdf muodossa oleva digitaalinen tuote. Saat ostamasi tuotteen sähköpostiisi ja tuote näkyy myös OMA TILI-sivulla kohdassa LATAUKSET. Saatavillasi rajoittamattomasti! Saat tuotteen käyttöösi välittömästi oston jälkeen ja voit ladata ne itsellesi heti.

<3 Tärkeää! (Vastuuvapauslauseke) Digitaalinen sisältö ja tuotteet eivät korvaa minkäänlaista ammattiapua! Digitaalinen sisältö ja tuotteet ovat itsensä kehittämistarkoitukseen. Verkkosivusto ja digitaalisten tuotteiden sisältö perustuu henkilökohtaisiin ja yhteistyökumppanin näkemyksiin, kokemuksiin ja mielipiteisiin, eikä niitä pidä pitää tieteellisinä tai oikeina johtopäätöksinä, eivätkä ne edusta muiden näkemyksiä. On sinun vastuullasi tarkastella itsenäisesti digitaalisen sisällön ja digitaalisten tuotteiden sisältöä. Tekemäsi päätökset ja niiden seuraukset ovat sinun omiasi. Tarvittaessa ota yhteyttä! <3

 

Ahdistus -muistio+14 ahdistuneen ajatusmallia MINIOPAS

3,00  Sis.alv

Tehokas ja yksinkertainen keino ymmärtää oman ahdistuksen taustalla olevia ajatuksia.

 

Ahdistus

 

 

 

 

 

 

 

Shopping Cart