Löydä omat uniikit lahjat ja kyvyt

Harjoitus, joka muistuttaa itseäsi synnynnäisistä kyvyistäsi ja harjoittaa iloasi.

Ladattava

LATAA TÄSTÄ

Löydä ainutlaatuiset lahjasi ja kykysi ja ole aito itsellesi. Ensiaskel eteenpäin kulkemisessa on tutustua itseensä. Mitä tulee itsensä toteuttamiseen, varsinkin jos kiikarissa on vaikkapa oman taidon paketoiminen palveluksi, on erittäin tärkeää tiedostaa, missä on parhaimmillaan.

Mikä on se asia tai asiat, jotka tulevat sinulta luonnostaan? Miten voisit hyödyntää omia kykyjäsi? Mitä ne kyvyt sinussa oikein on?

Omien lahjojen ja kykyjen tiedostaminen on hieno juttu, koska sen avulla on helpompaa kulkea kohti omia unelmiaankin. Aina se ei ole helppoa, mutta onko sen tarkoituskaan olla. Ehkä mukavinta on juuri se prosessi, jossa kuljet.

Itseesi tutustuminen on mahtavaa. Puhalla itsesi täyteen potentiaaliin ja aloita matkasi lahjojesi ja kykyjesi äärelle tästä.

Löydä omat uniikit lahjat ja kyvyt. Tämän harjoituksen avulla, autan sinua tutkailemaan itseäsi oikeiden kysymysten kautta.

MAKSUTON – LATAA TÄSTÄ

 

<3 Tärkeää! (Vastuuvapauslauseke) Digitaalinen sisältö ja tuotteet eivät korvaa minkäänlaista ammattiapua! Digitaalinen sisältö ja tuotteet ovat itsensä kehittämistarkoitukseen. Verkkosivusto ja digitaalisten tuotteiden sisältö perustuu henkilökohtaisiin ja yhteistyökumppanin näkemyksiin, kokemuksiin ja mielipiteisiin, eikä niitä pidä pitää tieteellisinä tai oikeina johtopäätöksinä, eivätkä ne edusta muiden näkemyksiä. On sinun vastuullasi tarkastella itsenäisesti digitaalisen sisällön ja digitaalisten tuotteiden sisältöä. Tekemäsi päätökset ja niiden seuraukset ovat sinun omiasi. Tarvittaessa ota yhteyttä! <3

Shopping Cart