Rohkeuden Tikkaat Opas MAKSUTON

Voita pelkosi, Vihdoin! Voita pelkosi itseäsi rakastavalla tavalla, askel kerrallaan.

Ladattava

LATAA TÄSTÄ

Yksi suurimmista haasteista lukijoideni keskuudessa on ollut pelkojen voittaminen. Pelkojen voittaminen ei tapahdu yhdessä yössä ja usein niitä vältellään, jonka vuoksi ne vain kasvavat. Todennäköisesti sinulla on pelkoja, joiden yli haluaisit jo VIHDOIN päästä.

Pelot voivat olla millaisia tahansa. Voit pelätä videoiden tekoa, vaikka tiedät, että ne auttaisivat sinua eteenpäin. Tai haluaisit uskaltaa käyttää rahaa myös itseesi, mutta siitä huolimatta satsaat rahasi usein vain muiden hyväksi, ja jäätkin sitten itse ilman.

Tarvitsetkin JÄSENNELLYN ja TOIMIVAN tavan voittaa pelkosi, ja tämä työkalu on juuri sitä varten.

Haluat sitten aloittaa uuden harrastuksen, tai vaikkapa blogin pitämisen. Tehdä vihdoin niitä asioita, joita hieman arastelet, mutta kuitenkin haluat niin vimmatusti. Ymmärrän täysin miltä se tuntuu, olenhan itsekin käynyt lävitse tuo polun. Kun haluat toteuttaa itseäsi ja Voittaa pelkosi, Vihdoin! – Lataa avuksesi Rohkeuden tikkaat opas.

Voita pelkosi itseäsi rakastavalla tavalla, askel kerrallaan. Tämän minioppaan – Rohkeuden Tikkaat – avulla, autan sinua voittamaan pelkosi ja pääsemään sinne, minne tahdot.

MAKSUTON OPAS – LATAA TÄSTÄ

 

<3 Tärkeää! (Vastuuvapauslauseke) Digitaalinen sisältö ja tuotteet eivät korvaa minkäänlaista ammattiapua! Digitaalinen sisältö ja tuotteet ovat itsensä kehittämistarkoitukseen. Verkkosivusto ja digitaalisten tuotteiden sisältö perustuu henkilökohtaisiin ja yhteistyökumppanin näkemyksiin, kokemuksiin ja mielipiteisiin, eikä niitä pidä pitää tieteellisinä tai oikeina johtopäätöksinä, eivätkä ne edusta muiden näkemyksiä. On sinun vastuullasi tarkastella itsenäisesti digitaalisen sisällön ja digitaalisten tuotteiden sisältöä. Tekemäsi päätökset ja niiden seuraukset ovat sinun omiasi. Tarvittaessa ota yhteyttä! <3

Shopping Cart